150930

2015-09-30 - 16:12:35 Filed in: sofias
comments: 0
Tjenis! Visade sig bli en riktigt bra dag ändå. Fick sluta en timme tidigare och jag har också fått rätt mycket gjort på min engelska rapport, så jag är nöjd. Efter skolan så sprang jag snabbt till pajalabostäder och fixade kontraktet på min nya lägenhet (!!!). Har verkligen försökt bli av med denna jag har nu sedan andra året av gymnasiet, så i november flyttar jag äntligen till min nya lilla tvåa. 
 
Det enda lite dåliga med dagen är väl att jag, precis som de flesta andra i pajala, börjar få denna sjukt jobbiga förkylning som cirkulerar nu. Halsen gör ont, hela kroppen värker, näsan rinner osv osv, skulle inte förvåna mig om jag vaknar upp med feber imorgon. Dock känns det ju onödigt att stanna hemma från skolan när jag ändå har så pass få lektioner. Nåjaaa, brukar ha ett bra immunförsvar så denna kanske passerar hehe. Ska hursomhelst fortsätta dagen med lite plugg, tvätt och annat tristgöra. c ya 
 
 
 

Dag 2 - Något jag saknar

2015-09-28 - 22:16:00 Filed in: sofias
comments: 0
Tycker man borde ta en tyst minut för dessa 4 år gamla lagbilder då jag spelade fotboll. Lyckades skrapa ihop 2 år i junis pojklag, något år i junis damlag och sedan resten av tiden i Pajala då dem slog ihop lagen. Sjukt att det handlar om flera år sedan det här när det känns som om det vore förra året typ. Har egentligen ingen aning om varför jag slutade, blev nog less på alla självmål jag gjorde som stabil högerback liksom hahaha hoff, inte långt ifrån iallafall. Fotbollen är hursomhelst något jag saknar helt sinnes mycket. 
 
 
 
 
 

Can't go on

2015-09-27 - 21:34:00 Filed in: sofias
comments: 0
Märker att man är lagom utbränd när man börjar storlipa hemma på golvet när man inte hittar sina lägenhetsnycklar hahaha. Skojar inte, letade i säkert 1,5 timme och har nog aldrig varit så frustrerad som då haha hoff, jäkligt stabil sofia. 
 
Hursomhelst, årets römppähelg har varit riktigt rolig och behöver nästan inte säga mer än så egentligen. På fredag var jag ute och åt med brudarna och drog några drinkar på det. Lördag var det krog som gällde och även där hade jag sjukt kul. Att ha lite ångest såhär dagen efter hör ju till, så det ska man ju tåla hahah.
 
Har tre stycken inlämningar till nästa vecka, så jag tänkte fixa bort en ikväll åtminstone. äckligt trött är jag också och ska ge ett försök att orka upp till gymmet på morgonen så lär nog bli en tidig kväll för mig. 
 
 
 
 
 

Förändring

2015-09-21 - 08:12:24 Filed in: sofias
comments: 0
Har hänt rätt mycket sedan jag sist skrev, så jag lär slänga in lite inlägg med olika bilder nu de kommande dagarna haha. Hursomhelst, kan ju börja med att skriva attt jag har färgat håret äntligeeen. Efter 8 år så har jag alltså bestämt mig för att försöka återgå till min normala, blonda hårfärg. Blev dock inte så som jag hade väntat mig, men eftersom jag hade så mörkt hår så borde jag väl egentligen inte ha haft så stora förhoppningar.
 
Nåväl, blev rätt ljust och skiftar i orange lite sådär som då såklart var oundvikligt, men nu ska jag vänta några månader innan jag bokar ytterligare en tid för att avfärga och sedan gå åt det kalla, askblonda hållet. Ska bli späännaaande, men tills dess så går denna hårfärg faktiskt att stå ut med hahah. 
 
 
 
 
 
 
 

Note

2015-09-13 - 09:27:46 Filed in: sofias
comments: 0
"The happiest people don't have the best  of everything, they just make the best of everything."








Fri

2015-09-07 - 14:38:00 Filed in: sofias
comments: 0
   
 
 
 
 
 

08:52

2015-09-02 - 08:57:53 Filed in: sofias
comments: 0
 
Godmorgon! Börjar egentligen kring 10, men kom tidigare till skolan för att plugga och jaa... det går bra. typ. Är förövrigt rätt pigg, bestämde mig på morgonen att dra upp och springa igen och lyckades skrapa ihop några ynka 7 kilometer, men jag är nöjd. Gick förvånansvärt bra faktiskt med tanke på att jag är lite sjuk haha. 
 
Har 4 lektioner idag innan jag tar bussen hem till Kangos, drar på mig promenadkängorna och packningen och drar ut och vandrar i ca 2 dagar. Kommer bli galet skönt att få slänga bort mobilen och bara myyysa där ute wiho. Nu ska jag fortsätta plugga. typ. hahaha vi hörs om några dagar! 
 
 

We're all playing the same game

2015-09-01 - 08:44:00 Filed in: sofias
comments: 0
'
Lördagen på holmen var inte så dålig, men hade helt ärligt kunnat göra någonting annat av helgen haha. Tackar iallafall för i år och för alla människor som gjorde kvällen bra! Känner att jag måste få ta det lugnt nu några helger framöver. Planen var ju att sticka till luleå på partybåt den här kommande helgen, men det stryker jag. Sticker till byn och rehabar istället, behöver komma hem nu känner jag. 
 
Helgen avrundades iallafall med yatsy, chips och balkongmys med syster. var riktigt mysigt. Min förkylning verkar däremot inte försvinna eller bli bättre överhuvudtaget, är sjukt jäkla träningssugen blööö. Nåja. Syneees! 
 
 

RSS 2.0