Time means nothing, character does

2015-10-29 - 17:48:34 Filed in: sofias
comments: 0
 
 
Dessa människor alltså.
 

Meningslös lista #2

2015-10-29 - 15:04:00 Filed in: sofias
comments: 0

 

Har du någonsin sportat: Spelade fotboll tidigare och mycket innebandy vart det också. 
Vad finns alltid i din handväska: Handsprit, massa lösa kvitton, mobilladdare, småpengar, alvedon
Har du varit utomlands någon gång? Ja
Vilken plats var finast: Grekland alla gånger!
Största stad/städer du varit i: Hahah oj ja nu är jag ju jättedålig på geografi och sånt där, så jag har ingen aning

 

Har du någonsin tagit eller provat droger: Nej
Rökt: Ja
Snusat: Nej
Druckit: Ja
Har du piercing eller tatuering: Piercingar just nu i naveln och i båda öronen. 3 tatueringar. 
Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Fint hår, blåa ögon, lång, bra kropp, perfekt. HAhaha nej hoff, har helt ärligt ingen som helst mall att gå efter. Blir jag attraherad av någon så blir jag och så är det inget mer med det.

 

Finaste komplimang du fått: Oj hahah, finaste? Att jag inte såg lika illa ut med smink som utan. Tack vincent
Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Det tror jag 
Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: Riktigt ordentligt är att ta i, men åt det hållet

 

Storstad eller landet: Landet
Hamburgare eller pizza: Max hamburgare mmm
Kött eller fisk: Fisk 
Hund eller katt: Åh vet inte. båda är lika mysiga 
Aftonbladet eller expressen: Aftonbladet
McDonalds eller MAX: Visste ej att man kunde äta mcdonalds. Max såklart
Charter- eller skidsemester: Ouff.. Båda? 
Sverige eller Utlandet: Just nu, utlandet
Sport eller nyheter: Nyheter
Hockey eller fotboll: Hockey. Eller båda. Hoff varför?? 
Ljushåriga eller mörkhåriga killar: Bryr mig inte sådär jättemycket
Sommar eller vinter: Just nu, vinter
Vår eller höst: Vår
Flyg eller tåg: Flyg

 

 
 

Tuesday

2015-10-27 - 18:03:00 Filed in: sofias
comments: 0
Bra sliten idag är jag. Känns ganska värdelöst att jag har legat i sängen hela dagen och kollat disneyfilmer, och då pratar vi om 11 på dagen fram till nu hahah. Tanken var ju att plugga, baka och lite annat sånt där som jag annars aldrig gör (plugga definitivt), men nejdå, råkade klicka på netflix och sedan var dagen körd från och med det liksom hahah hoff. 
 
Ska kila och handla nu, sedan ska jag vara duktig och fixa middag åt mig och mami. Ska försöka att inte bränna ner något. Hörs! 
 
 
Kan också förvarna att jag har bytit telefon nu igen, så bilderna kommer vara i lite halvtaskig kvalité framöver.
 

Önsketänkande

2015-10-25 - 21:18:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
 
 
 

You deserve so good

2015-10-25 - 18:41:21 Filed in: sofias
comments: 0
Har börjat efter den här helgen att inse att jag håller på att bli ruinerad av mina utgångar. Börjar bli illa på riktigt haha..  Nåja. Kul har jag ju haft! Den här helgen bestämde vi, ett litet gäng för att fara ut och det har varit riktigt roligt faktiskt. Skämt ut mig lagom mycket och sådär, det vanliga. Fredagen vart ganska stabil, lördag blev det en tur- och retur till sjukan pga knät, så nu hoppar jag på kryckor ett tag tills svullnaden gått över. Känns inte så jätteilla heller, så bitter är jag ju inte. Men som sagt, bra helg har det iallafall varit. 
 
Kom alldeles nyss hem till kangos. Helt underbart att veta att man får sova i sin egen säng här hemma och dessutom slippa lägga alarm till morgonen. Höstlovet är mer än välkommet alltså! 
 
 
 
 

♫♩♪

2015-10-18 - 13:52:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
 
 
 
 

Update

2015-10-18 - 13:07:54 Filed in: sofias
comments: 0
Alltså åååh, första helgen på länge som jag vaknat upp utan den vanliga ångesten efter en utekväll. Vart ute fredag och lördag, och har haft det så sjukt kul så jag har glömt bort att skämma ut mig... Typ... haha. Nåja, var en bra helg med ännu bättre folk, så jag är nöjd. Har även hunnit titta pajala herrars innebandymatch ihelg, och på fredag har jag pluggat, så lite pluspoäng förtjänar jag ju faktiskt ahhah.
 
Vaknade upp i min säng hemma i Kangos imorse, går inte ens att beskriva hur skönt. Bestämde mig på natten för att åka hit, och imorgon åker jag tillbaka till Pajala igen. Hoppas bara veckan går fort. Är lite smått less på Pajala just nu och inte av någon speciell orsak utan bara att jag varit där för mycket helt enkelt haha. 
 
 
      Inte från helgen, men en kväll som var minst lika bra. Och ja, bildbrist haha!
 
 

No place like home

2015-10-09 - 18:39:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
Vansinnigt glad är jag idag! Inte bara för att det är fredag, utan också för att jag äntligen får komma hem till Kangos. Har inte varit här på över en månad nu och det är illa när min farmor ringer och tror att hon har gjort någonting för att jag inte ska vilja komma hem längre... Haha min söta. 
 
Vistelsen blir hursomhelst rätt kort, för imorgon bär det av mot Kiruna igen för en utekväll. Finmiddag fixas hemma och sedan ska jag faktiskt försöka ta det lugnt på krogen, men det borde ju inte vara speciellt svårt. Får också träffa en saknad, så det väger upp sig! Är nog egentligen inte så anti-kiruna som jag alltid verkar haha. Blir nog en riktigt bra helg ändå.
 
Nu ska jag kila över till fammo och invänta idol haha. Ha en bra kväll!
 
 

B-day girl

2015-10-05 - 20:17:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
 
 
 
 
 
 

Mama said

2015-10-05 - 14:04:09 Filed in: sofias
comments: 0
Från i lördags. 
 
Var med om världens otäckaste sak inatt. Gick och lade mig kring 3-ish och hann sova sådär en timme innan jag vaknade av världens jävla smärta i rygg och bröstkorg. Fick varken luft eller kunde resa mig upp, så jag låg i princip i sängen i säkert 15-20 minuter och halvgrinade för att jag trodde jag skulle dö haha. Har ställt en diagnos med hjälp av google och jag har antingen lungsäcksinflammation, hjärtproblem och kan mycket möjligt vara döende, standard med självdiagnoser va? Haha nä, men det var sjukt läskigt faktiskt. Tror det nog beror på att jag är sjuk, dricker celsius konstant och sedan slank en redbull också ner igår för att jag skulle orka vara vaken och plugga haha... Nå jaja. 
 
Var inte i form heller att stiga upp till skolan på morgonen, men jag lyckades ändå. Fick sluta lite tidigare idag igen, så nu ska jag försöka plugga lite och sedan sova en stund. Imorgon glider vi till Luleå, vi treor, och ska kika på LTU's program med mera. Blir kuuul. 
 
 

RSS 2.0