Faves

2016-02-21 - 16:49:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
 
 
 
 
 
 

The truth will keep us strong

2016-02-19 - 13:42:00 Filed in: sofias
comments: 1
 
Dagens frukost, bananplättar.
 
Goddagens! Är ett tag sedan jag skrev sist, men ingenting speciellt har hänt för att vara ärlig. Har varit i skolan (för det mesta) samt jobbat i vanlig ordning, så ja, det är väl det. 
 
Åkte hem med bussen igår & vaknade upp imorse här hemma i Kangos, känslan är oslagbar. Är ju knappt i Kangos längre. Bestämde mig hursomhelst för att ta och sjukanmäla mig idag från skolan, så jag har hunnit göra en fin frukost vilket jag aldrig nästan hinner, och sedan har jag tagit itu med lite plugg. Hela helgen kommer också spenderas här hemma och det om något är otroligt längesedan. Tror hursomhelst att det kommer bli riktigt bra, för att inte nämna att det blir  min första nyktra helg på... ja, länge haha. Definitivt värt att dokumenteras haha. 
 
Just nu känns allting helt sinnes bra, trots att jag har så mycket plugg så att jag drunknar i det. Kangos är nog den bästa medicinen mot ångest haha. Nåja, hoppas humöret håller i sig! Ha en bra dag ni andra. 
 
 
 

Work hard play hard (?)

2016-02-02 - 04:53:00 Filed in: sofias
comments: 0
Godmorgon! Klockan är strax 5 och jag har faktiskt vaknat utan att vara halvdöd idag (!!!). Däckade igår på en gång när jag kom hem från jobbet, så har skrapat ihop 7 timmars sömn iallafall. Ska knata iväg på ett 7:00-15:30 pass alldeles strax även fast jag inte börjar förräns om två timmar. Kan sitta i personalrummet och gråta åt mina sega pass de kommande dagarna hahah.
 
Hur ser veckan ut då? Skolan får ju ta några smälla då jag jobbar under dagtid hela veckan. Förövrigt så händer det inte så mycket mer. Ska säkert försöka plugga hahah, sedan sticker jag nog mest troligt till Kangos på torsdagkväll och hälsar på fammo igen. Är hursomhelst sjukt taggad på en helg i Luleå med mina favoriter, så veckan lär gå snabbt woopwoop!
 
 
Gammal bild från sommaren. 
 

RSS 2.0