You do good, but they want great

2015-05-16 - 08:27:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
 
Godmorgon! Vaknade kring halv sju tiden och kunde inte somna om, så bestämde mig för att dra ut på en snabb löprunda på nån kilometer, men istället lyckades jag alltså skrapa ihop mig strax under 11 km på lite över en timme. Hade inte en såndär himla bra fart så att jag sprang tills jag inte kunde andas, utan mellan 9,5-10 km/h blev det och bara de 2 sista kilometrarna var jobbiga så det var gryyymt skönt måste jag säga. Ska försöka släpa mig upp på helgerna här i Kangos och springa, har glömt bort hur skönt det verkligen är. 
 
Nu ska jag strax göra frukost om jag inte däckar i sängen nån timme till. sovit i sådär 5 timmar inatt så det hade verkligen behövts hahah.
 
 
 

Messy hair don't care

2015-05-15 - 09:39:00 Filed in: sofias
comments: 0
Har kommit fram till att jag inte har fotat alls den här veckan bortsett från alla fula efter-nationella bilder som jag inte kan lägga ut. Kan hursomhelst säga att det inte hänt något intressant överhuvudtaget, (när är mina veckor intressanta ens??), så ni har inte missat något. 
 
Har förresten äntligen bokat tid till frisören. är sjuuuukligt nervös då jag haft samma hårfärg i 7-8 år och har envisats med att klippa det kort, så det har aldrig blivit riktigt längre. Får se om jag kapar det helt eller bara toppar, kanske till och med blir blond eller slänger i slingor? Färgning blir det hursomhelst. 
 
 
 
 
 
  

Basically

2015-05-07 - 23:40:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
 
 
 

Uppdatering

2015-05-03 - 18:23:00 Filed in: sofias
comments: 0
Lätt att glömma att jag har en blogg haha.. Hursomhelst är det söndag idag, men ingen söndagsångest här inte! Har haft en långhelg sedan Torsdag och jag kan ju säga att den behövdes mer än någonsin, så skolless som jag är just nu. Sjukanmälde mig i princip hela förra veckan och var bara på ca 2 lektioner innan jag insåg hur värdelös jag var och att jag ändå inte varken gjorde eller lärde mig ett skit, så beslutade mig för att vara hemma istället. Får hoppas på att jag mår snäppet bättre den här veckan, för imorgon ska jag i alla fall upp! 
 
Har i alla fall haft några kanondagar nu sedan Torsdag, både i Pajala och sedan hemma i Kangos såklart, och för första gången så känns det inte som om helgen har gått för snabbt?? Haha jajaja. Familjen åker hursomhelst iväg nu, så jag blir ensam i Kangos igen blöö. Ska sitta och titta netflix resten av kvällen typ även fast jag borde plugga, vadå standard? 
 
HÖRS OM NÅGRA VECKOR IGEN. 
 
 
 
 

RSS 2.0