Dagens visdoms, Sofia 14

2016-03-29 - 14:40:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
 
 

In all the wrong places

2016-03-28 - 21:45:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
Har precis kommit hem efter ett dubblapass på jobbet och jag är helt slut. Vaknade kring 6 idag och promenerade iväg till jobbet, och sedan hade jag förstås glömt matlådan så jag fick springa mellan mitt första och andra pass och köpa en macka. Började även känna av halsen lite igår på jobbet och blir jag sjuk nu till påsklovet så måste jag börja fundera på lite förändringar som ska göras i mitt liv, för karma verkar straffa mig precis lagom till varje förbannade lov hahah hoff. 
 
Ska kila över till Emma nu en sväng. Imorgon åker jag antagligen hem till Kangos eller så stannar jag i Pajala och försöker ta tag i alla saker som jag annars inte gör, typ plugg och städ då hahah. Nåja, vi ser ju! 
 
 
 
 
 
 

Friyay

2016-03-25 - 15:30:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
 
 
Påskroligt i Kangos var lika mysig som den alltid brukar vara, och i år fick lillpigan också följa med och titta runt. Vi målade ansikten, åt hamburgare, gick tipsrunda (som vi inte vann för att Emma inte lyssnade på mig) och kollade på den årliga trekampen. Ikväll ska jag nog till Junis och fara ut där med ett härligt gäng, blir nog kul det med!
 
Hoppas iallafall alla får en tokbra långfredag, det ska då jag ha! 

Livet på en pinne

2016-03-20 - 18:31:27 Filed in: sofias
comments: 0
Haft en himla mysig helg i Pajala ihelg. Bestämde mig först på fredag att jag skulle skippa Kangos när jag varit där i princip hela veckan. Fick i alla fall en helhelg med fröken Erkki och även lite annat trevligt folk. På lördag stack vi ut på sjön och grillade några timmar, bastade och käkade pizza och sedan vart det utgång med ett härligt gäng, och idag drog vi också till Erkheikki för att lindra bakisen. Känns skönt att man inte bara slösat bort sin helg på att titta serier såsom alla andra helger hahah. 
 
Imorgon är det måndag och det känns inget vidare. Har otroligt mycket plugg just nu och flera prov att läsa till, plus att jag då jobbar kväll imorgon och troligtvis ett par fler kvällspass den här veckan. Nästa helg ska jag ta och göra en lista på tillåtna jobbdagar i veckan och pluggplaneringar haha... Det behövs! 
 
 
 
 
 
 
 

Effortless

2016-03-08 - 20:24:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
En vansinnigt mysig dag på sjön idag. Kan ju absolut inte påstå att det var bra väder, men med rätt attityd och rätt kläder så kunde vi sitta ute i några timmar. Helt sinnes vad jag saknat dagar som dessa!
 
Mindre kul var det när vi kom hem på eftermiddagen och jag var 40graders febrig, så jag hoppade i sängen och sov några timmar. Har inte gjort något mer egentligen, och imorgon sticker vi nog mest troligt till Luleå en sväng för lite shopping. Ska försöka att inte köpa något hahah. Får iallafall hålla tummarna på att den här jäkla förkylningen går över nu snart, hatar att jag är frisk mestadels av året och sedan precis lagom till loven så har jag multivirus i kroppen och får allt på en och samma gång haha. Nåja, en bra dag har det iallafall varit! I all stress just nu så passar den här ledigheten perfeeekt. 
 

Jon HEnrik FJällgren, Gina dirawi & Sara Dawn Finer - Hela Sveriges Sång

2016-03-04 - 23:02:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
 
Alltså denna låt. Så mäktig och fin så det är sjukt. Så som det ser ut idag så tycker jag verkligen att det här
både hyllar och stödjer vårt mångkulturella land och jag blir faktiskt lite småstolt över Sverige. Det är trist att många är så negativa till denna och verkar inte heller förstå konceptet med låten utan är så jäkla hakade på att detta inte är svenskt. Tackar i alla fall för denna, så fin! 
 

Courage

2016-03-04 - 10:32:14 Filed in: sofias
comments: 0
Godmorgon! Har varit en rätt ringrostig skolvecka för mig. Blev magsjuk under måndagen, sedan hade jag feber och blev förkyld under onsdagen, så med andra ord har jag ju inte ens varit i skolan. Får lite ångest över att jag missat så mycket, men det ordnar nog sig. Får kolla upp det med resten av klassen. 
 
Planerna var hursomhelst att sticka till Kiruna denna helg, men det ställdes in. Fick iallafall ta ett kvällspass på jobbet idag och imorgon sticker vi mest troligt till ikea och handlar, blir för min del ögonshopping men det går lika bra haha. Annars så kan jag ju säga att vi äntligen har vårt efterlängtade sportlov wiho!
 
 
 

RSS 2.0