Hejdå

2016-06-16 - 22:45:00 Filed in: sofias
comments: 0
Hej! Var otroligt längesedan jag skrivit, men jag har hunnit med mycket sedan dess och jag lär försöka göra det här inlägget så kort som möjligt. Jag har nu faktiskt, trots all stress och panik hunnit färdigt med skolan och gått ut med förvånansvärt hyfsade betyg haha. I fredags förra veckan så tog jag den efterlängtade studenten med min otroligt grymma årsgrupp och jag har skaffat mig en 100 procents tjänst på mitt vanliga jobb över sommaren, vilket innebär att jag kommer att befinna mig i Pajala och jobba hela sommaren ut, så det är väl the current state nuuu.
 
Vad händer sedan då? Känns sjukt att gymnasiet är färdigt faktiskt. Jag har lite ångest över att jag inte kommer gå i skolan längre, ha kvar samma rutiner och träffa samma människor varje dag, men jag är faktiskt taggad på vad som händer nu. Jag är sådär 80 procent säker på att jag sticker ifrån Pajala trots att jag var så säker på att jag skulle stanna för bara någon månad sedan. I Juli ska jag säga upp min lägenhet och fara som planerna ser ut just nu, och det ska bli skönt på något sätt. Jag ska försöka komma igång med lite andra saker, söka jobb och göra någonting vettigt hahah, vilket för mig är mission impossible typ hahaha. 
 
Annars kanske vi syns utanför systemet någon gång om mina planer skiter sig. Nu lägger jag också ner det här med att ens försöka uppdatera här, för nu är det färdigt. Jag har fixat skolan och jag har egentligen ingenting att gnälla på längre. Hejsvejs på er. 
 
 
 

RSS 2.0