Keep smiling

2016-01-23 - 17:09:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
Visade sig att jag inte hade jobb idag utan jag hade kollat fel på schemat, så nu sitter jag alltså och myser och snackar skit hos min fina fammo här i Kangos istället. Känns skönt att få vara i byn när jag inte varit här sedan julafton nästan. Får se vad som händer ikväll, men eftersom utgången igår var så hård så sabbade det lite för lördagens planer, men att ligga hemma och mysa framför filmer låter ju faktiskt inte så illa det heller.

160119

2016-01-19 - 22:28:02 Filed in: sofias
comments: 0
 
 

Free world

2016-01-10 - 20:32:42 Filed in: sofias
comments: 0
Söndagsångesten är brutal idag. Imorgon är det tillbaka till verkligheten och det känns ärligt som om vi inte haft något lov överhuvudtaget, så snabbt har det gått. Har som vanligt inte pluggat någonting under hela lovet, vilket resulterar i att jag får stressa som ett psyk fram till 22 januari då betygen läggs för kurserna som ska avslutas. Har också tagit lite kvällsjobb till veckorna och det känns helt okej, inte nog med att jag får vara med världens mysigaste boenden utan jag får betalt för det också hehe nämen. Pengar behövs absolut de här kommande månaderna så det finns egentligen ingen bra ursäkt till att tacka nej till pass när jag får dem. 
 
Har förövrigt haft en rätt bra helg. Ska städa lite i lägenheten från gårdagens kaos nu, sedan försöka plugga ahaha. Hööörs till veckan!
 
 
 
 
 

05/01/16

2016-01-05 - 21:17:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
Humör idag typ haha. Vaknade idag kring ett-tiden i vanlig ordning och sedan har jag inte hunnit göra så mycket mer under dagen. Nu under kvällen så stack jag och spelade innebandy vilket var en eeeevighet sen sist men riktigt roligt var det. Efter det blev det ett halvhjärtat försök på gymmet med Hulda och Hannes som gick äckligt dåligt, men äsch, att jag orkade dit är jag ju iallafall nöjd med haha. 
 
Har, som man rätt säkert märkt, hoppat över hela dethär nyårsinlägget med löften och new year new me skitet eftersom jag vet att det ändå inte kommer hålla. Har faktiskt inte gett några nyårslöften i år, men sedan är det ju klart att jag har mål med 2016. Men ja, känner på mig att 2016 kommer bli ett rätt grymt år ändå! Gott nytt år på er... Fem dagar senare. 
 
 

RSS 2.0