Happiness is a choice, not a result

2015-11-24 - 19:20:00 Filed in: sofias
comments: 0
Alltså fyyy. Har blivit så jobbigt kallt ute nu så jag bara vill gråta, och som om det inte är nog så funkar dessutom inte värmen i min lägenhet som den ska just nu. Mätaren står på 15-16 grader och ända sedan jag kommit hem från skolan så har jag legat under täcket och tyckt synd om mig själv hahaha. Ska ringa imorgon och få det fixat.
 
Vaknade hursomhelst för en stund sedan, så nu ska jag ta och skicka in min försenade psykologiuppgift och sedan fixa en sen middag lite snabbt. Ska försöka plugga lite mer ikväll också, men jag lär nog ligga och mysa framför någon film istället hahah. Det är tanken som räknas juu.
 
 
 
 
 
 

Söndag

2015-11-22 - 20:58:00 Filed in: sofias
comments: 0
Borde egentligen inte ha någon ångest eftersom jag haft den bästa helgen på väldigt länge, men det är ju som sagt söndag och ångesten hör ju till. Hur har helgen då sett ut? På fredag var iallafall brudarna hit en sväng på kvällen, vi snackade lite skit, kollade skräckfilm och tryckte i oss massa onyttigheter. Lördag så vart det utgång och jag hade faktiskt roligare än vad jag haft på ett bra tag.
 
Kom hem kring halv 6 på morgonen idag och har i princip sovit hela dagen, myst med Frida och Ebba och fått prata igenom gårdagen lite, vilket definitivt behövdes.
 
Måste bara få säga att jag har så grymma brudar omkring mig så det finns inte. Guld värda är dem, varenda en! 
 
 
 
  

Easy love

2015-11-10 - 20:12:00 Filed in: sofias
comments: 0
Hej! Ligger antagligen lika mycket efter i uppdateringen just nu som jag gör i skolarbeten hahah. Vad har hänt de senaste dagarna då? Har som vanligt haft en riktigt bra men alldeles för kort helg, så tog en extra helgdag på måndag. Fick bli lite intervaller hemma i Kangos i finvädret och så har jag för det mesta bara sovit. På kvällen har vi flyttat möbler till min nya lägenhet här i Pajala. Vi har hamnat efter i det också, men strax så är det fixat och klart här! Sov också min första natt i den nya lägenheten igår och har nog aldrig sovit så oskönt helt ärligt hahah. Går nog bättre inatt.
 
Förövrigt så är väl läget helt ok för mig just nu. Tokstressar igenom skolarbeten eftersom vi har så jäkla mycket att göra just nu, och sedan har jag också slängt upp några helger och vardagskvällar på jobb, vilket inte är det smartaste att göra i den här skolpaniken hahah. Känner att jag måste börja prioritera saker nu alltså.
 
 
 

Still another million miles to come

2015-11-04 - 16:11:32 Filed in: sofias
comments: 0
Hoff, jobbig och framförallt stressig morgon jag haft idag. Lade alarmet på halv 6 imorse då tanken var att pallra mig till gymmet för lite cardio, men självklart vaknar jag då nästan nio och hade snoozat utan att komma ihåg det. For ändå och sprang 7 lata kilometer, hann hem för en dusch på 4 minuter och slutade ändå med att komma försent till min första lektion. Kuuul. 
 
Skoldagen har annars varit relativt lugn, men resten av dagen här hemma lär spenderas framför högar med plugg. Ska försöka lägga mig lite tidigare idag och lägga några extra alarm så att jag orkar upp imorgon för att ta itu med springandet. Måste lära mig att börja tycka om morgoncardion igen nu när jag blivit så lat haha. 
 
 
 
 

H A L L O W E E N

2015-11-02 - 12:13:00 Filed in: sofias
comments: 0
Har inte alls fotat mycket under halloweenhelgen, men kul har jag haft! Mindre roligt var det ju att vakna på söndagsmorgon efter att ha sovit 2 h, ringa Pajalabostäder och berätta att någon idiot har förstört mitt lås helt oprovocerat (som jag dessutom måste betala den här gången), och sedan spendera dagen i sängen när jag egentligen borde ha pluggat. Nåja, tackar iallafall för i år och börjar redan tagga nästa.
 
 
 

RSS 2.0