Sprid kärlek

2015-03-28 - 11:30:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
 
 
Det här behövs i dagens Sverige. ska inte vara för djup nu, men jag låter klippet
tala. tycker sånt här är så fint, ger lite hopp om framtida Sverige. 
 
"I'm not muslim, but I respect you." 
 

March 28

2015-03-28 - 09:47:00 Filed in: sofias
comments: 0
Är rätt bitter just nu eftersom jag är något jävulskt förkyld (tack elli<333), och som om inte det räckte så har min ledbandsskada hälsat på igen efter gårdagens innebandy. Antar att det var rätt åt mig eftersom jag inte borde träna när jag är sjuk, men det kändes faktiskt riktigt bra igår fram tills knät låste sig. ba plocka fram knäskyddet och skippa hårdträning i några veckor, att jag är glad :-)))) 
 
Ska ändå utnyttja helgen till max hade jag tänkt, så ska slänga på mig kläder alldeles strax och så far vi ut med skotern idag igen. kan inte mer än älska dagar som dessa. 
 
 
 
 
 

Här mår jag bra

2015-03-22 - 18:38:00 Filed in: sofias
comments: 0
Vansinnigt fin helg har det varit. har inte gjort mycket mer än att vara ute med skotern, grillat, pimplat och umgåtts med familjen faktiskt, och skönt har det varit. En helg värd att skriva ner på bloggen i alla fall hahah nämen. Finns inte bättre sätt att spendera sin tid på tycker jaaag.
 
Familjen har hursomhelst just åkt och fammo är i gällivare, så nu är jag ensam i kangos. Söndagsångesten börjar ta sig och istället för att plugga eller göra något som jag borde så ska jag nog krypa ner i sängen och kolla film resten av kvällen. låt denna vecka gå snabbt nu och sen skulle det ju inte skada ifall påsklovet kom typ nu närsomhelst tack?? 
 
 
 
 

March 8

2015-03-08 - 15:20:50 Filed in: sofias
comments: 0
 
 
 
 

18

2015-03-07 - 07:14:00 Filed in: sofias
comments: 0
Ingen vanlig dag idag för idag blir jag arton hela år!! Känns galet att det var nyss jag var 15 och tyckte att det var aslänge kvar innan jag skulle fylla. Sjuuukt vad tiden har gått snabbt alltså. 
 
Nu får jag äntligen ta körkort, dricka alkohol lagligt, köpa alvedon och celsius från konsum, sjukanmäla mig i skolan utan att mamma får reda på det, får rösta när det är val, beställa grejer online själv osv osv osv. Äntligeeeen säger jag!!
 
 
 
 

RSS 2.0