Kirunafestivalen 2015

2015-06-29 - 18:06:00 Filed in: sofias
comments: 0
Kirunafestivalen alltså. hade grymt jäkla roligt trots att det hände en massa jobbigt, men dricker man alkohol så får man ju nästan räkna med problem hahah. Både fredagen och lördagen blev långa och slutade kring 6 på morgonen och så har jag vaknat vid 10 samma dagar, så det är ju nästan en underdrift att säga att jag är trött nu.
 
Bestämde mig för att stanna söndagen för att umgås med några saknade, och efter en fika på stan med mitt hjärtegull idag så for jag mot byn igen. Känns bra ändå att vara hemma. Har förresten också pajat mobilen så jag har nästan inga bilder förutom dem jag fått skickade, det får i alla fall duga. tacka vet jag för mammas iphone 5S som jag kommer ta över tills jag har råd att laga min egen haha... Tänkte iallafall nu ta körkortsboken och lägga mig ute i solen och plugga lite, känner att jag måste börja ta tag i det där förbannade kortet hahaha. snart sååå. 
 
 
 
 
 
 
 

Veckans visdom

2015-06-25 - 11:39:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
"Bakning kräver kärlek, tålamod och engagemang precis som alla andra saker i livet får man lära sig. Prova baka utan kärlek, Sofia, det går inte." 
 
 
 

Midsommar

2015-06-24 - 17:55:00 Filed in: sofias
comments: 0
Goddagens! Helt ärligt så ville jag bara uppdatera för att få whina lite över saker, men det är ju inget nytt precis hahah. Har hursomhelst inte hänt så mycket sedan jag kom hem från grekland (big surprise där liksom??) utan har varit i Pajala hela förra veckan och sedan firades en helt okej midsommarhelg i både Luleå och Pajala, vilket mestadels är anledningen till att jag varit så bitter den här veckan. 
 
Och inte nog med det så har jag börjat bli förkyld också, tacka mitt kassa immunförsvar för den liksom. Sedan är vädret piss. Och mina pengar är slut på riktigt. Och jag har slarvat bort mina lägenhetsnycklar. Seriöst, hade kunnat göra en flera meter lång lista på saker som gjort mig arg den här veckan. ska försöka sudda ut de sura minerna genom att fara till Kiruna imorgon och förbereda mig på en tre dagar lång fylla hahaha, ska nog gå bra som alltid!! 
 
Nu har jag typ skrivit ett inlägg som ska räcka för resten av sommaren hahah. Ska packa klart och avrunda kvällen med att slänga mig i sängen och slå på en film, syns iallafall i dimman imorgon kompisar!! 
 
 
 

Grekland

2015-06-13 - 20:50:52 Filed in: sofias
comments: 1
 
 
 
Alltså grekland. bestämde mig typ sådär imorse innan planet lyfte mot Sverige att jag ska bygga hus i grekland när jag blir rik och bo där någongång i livet hahah. Nog för att alla kulturer verkar livliga i jämförelse med oss tråkiga svenskars, men grekland tar verkligen priset. 
 
+30 gradigt, sol och bad, bra mat, fantastiska stränder, bergsvandringar över gamla ruiner, kryssningar och massa grymt folk sammanfattar min vecka kort. Det enda jag ångrar är att jag inte alls tog mycket bilder, men det får vara. liiite lite ångest över att inte få vakna upp till solen imorgon, men ska inte grina över det utan börjar redan nu att ladda upp inför festivalerna och resterande sommaren i sverige. får bara hoppas på att sverige bjuder på lite värme och sol nu. 
 
Men nää hörni grekland alltså, dit ska jag igen. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Celebrate the summer

2015-06-06 - 02:52:24 Filed in: sofias
comments: 0
Klockan är halv 3 på morgonen, jag har precis lämnat in mitt absolut sista arbete för årskurs 2 och om mindre än 10 timmar så sitter jag på ett plan till Grekland, hur sjuuukt? Bortsett från att jag har fått världens jävla förkylning och att jag har vakat i tre dagars streck nu så väger det upp lite till att jag inte behöver se skolan på 3 månader och att jag äntligen har tagit sommarlov wihooo. 
 
Ville bara uppdatera för att folk inte ska titta in i onödan här hahahh. Ha en bra sista skolvecka alla medan jag ligger på en strand i Kreta, synes!! 

RSS 2.0