Stay positive

2015-07-13 - 13:22:00 Filed in: sofias
comments: 1
Pajalamarknad, släktträffen och laxfestivalen har passerat och jag har som vanligt inte tänkt på att blogga överhuvudtaget hahah. Kan hursomhelst säga att pajalamarknad inte var något speciellt, var ju såklart kul med rätt folk osv men som vanligt så sabbade mitt alkoholomdöme det mesta hahah usch.  
 
Emellanåt så har jag ju jobbat lite och gått och blivit smittad av någon influensa som går runt, så lite bitter vart jag ju men på släktträffen och laxfestivalen var jag. Släktträffen var jättemysig, kul att få träffa alla släktingar och folk man inte sett på säkert 10 år. Laxfestivalen var också heeelt duglig men funderar starkt på att bli nykterist nu efter den här helgen ahhaha. 
 
Imorgon åker jag till Pajala igen för att jag börjar jobba. Ska knarka c-vitaminer och sova så att jag blir frisk och sen får jag åka tillbaka till byn igen redan på fredag. Gissar på att resten av sommaren kommer gå jäkligt snabbt nu när de flesta festivaler och marknader är över. 5-6 veckor kvar innan skolan börjar, ångeeeest. 
 
 
 
 
 

RSS 2.0