When the sun goes down

2015-01-24 - 14:58:00 Filed in: sofias
comments: 0
Har kommit fram till att allas cheatday är typ min vardag hahahah. Nejmen, har faktiskt lyckats rätt bra med att äta godis bara en gång i veckan. På fredag slängde jag och Felicia i oss allt möjligt och utan ångest dessutom heheh, och idag blev det ett rätt lågintensivt 2,5 h benpass på gymmet men det var definitivt värt fredagen. Nu ska jag vänta på middag innan Felicia kommer hit igen och vi ska lördagsmysaaa. (utan godis.) 
 
Ser att folk tittar in här på veckorna också, så ska försöka slänga in något inlägg då och då. Notera försöka höhöh. 
 
 
 

♪ ♫ ♪

2015-01-15 - 17:57:00 Filed in: sofias
comments: 0
 
 
  
 

Torsdag

2015-01-15 - 02:43:00 Filed in: sofias
comments: 0
Usch vad jag hatar att jag alltid lämnar allting till sista sekund. Nu har jag suttit sedan klockan 18 och skrivit mitt 7-sidiga psykologiprov som ska in imorgon, lovar det kom lite tårar när jag var klar med den hahaha. Lär hursomhelst inte sova inatt så jag tänkte bryta ovanan och sätta igång med ett arbete som ska in först nästa vecka, typ skriva rubriken i alla fall hahah nämen.
 
Har förresten kommit fram till att jag borde fota oftare. Och blogga bättre. Och börja säga nej till fammo när hon bjuder på kakor för att jag skulle bli nyttig (typ). Och sova, borde definitivt börja sova. 
 
 
            Tur jag har grymma vänner ändååå
 
 
 
 
 

I ruined it before you could

2015-01-09 - 22:51:33 Filed in: sofias
comments: 0
Äntligen freeedag woho!! har varit två dagar i skolan och jag är redan skolless, är ett under om jag klarar mig till sommaren haha.
 
Hursomhelst har jag precis kommit från gymmet och mitt knä skulle förstås krångla så fort jag sket i att använda skyddet, så det var ju keuuul nu när jag äntligen kommit igång igen efter förra skadan. Ska vila, titta filmer å mysa imorgon så får vi se hur det känns på söndag. Förhoppningsvis får jag också lite pluggande gjort den här helgen. 
 
 
 
 

Everything you are

2015-01-06 - 13:45:00 Filed in: sofias
comments: 0
Precis kommit hem från gymmet. Blev ännu ett 70 mins pass med Felicia och gick helt okej idag faktiskt. Nu ska jag försöka plugga lite och som vanligt har jag skjutit upp allting till sista dagarna innan skolan, borde ha lärt mig vid det här laget men nej haha.. bra sofia. 
 
Senare på kvällen sticker jag och spelar innebandy med ett gäng och sedan blir det luleå-leksand som avslut på det hela. Lär inte blogga på ett bra tag nu när skolan börjar, bara så ni veeet. hejsvejs så länge! 
 
 
 

08-skor och sämst ansikte

2015-01-02 - 16:54:00 Filed in: sofias
comments: 0
Skoter, grillning, grymt sällskap, behöver inte säga så mycket mer. sånnahär dagar är anledningen till varför jag älskar vintern så mycket.
 
 
 
 

I bet my life on you

2015-01-01 - 15:57:00 Filed in: sofias
comments: 0
Rivstartade 2015 med ett 70 mins gympass. Gick inte så dåligt som jag trodde, speciellt när jag knappt rört på mig på flera veckor höhö. Ska försöka komma i rutin nu till våren.
 
Nu ska jag fixa middag innan vi far ut med skojjtern igen, jag, frugan och ett litet gäng. Ääälskar vinterlovet!! 
 
 
 
 

RSS 2.0