Some nights I wish that it all would end

2014-10-18 - 22:12:00 Filed in: sofias
comments: 0
Seeeg helg. Har inte gjort speciellt mycket förutom att ha tittat serier och ätit godis hhöhö. På fredag spelade vi lite innebandy och jag vart klantig och ramlade, vilket resulterade en tur till akuten i Gällivare på lördagmorgon och med mig hem fick jag en hög med smärtstillande, en skena och ett par kryckor! Jag behöver då bara gå med kryckor den första veckan, sen är det bara att halta i några veckor framåt om jag då inte orkar ta dem. Hoppas bara knäet hinner bli bättre innan innebandycupen. 
 
Imorgon ska jag nog spendera hela dagen till att plugga. Söndag är inte en helgdag utan pre-monday typ så det är väl lika att man får något vettigt gjort hahah. Nu ska jag slänga på ett avsnitt av TWD och krypa ner i sängen för kvällen. hadeee.
 
 
 
 
 

Turn that hate into power

2014-10-12 - 10:19:00 Filed in: sofias
comments: 0
Känns som att hela helgen bara gått åt till att titta serier och ätit en massa. brukar ju oftast se ut så hahaha. Igår var i alla fall en rätt bra dag. For till gymmet vid tretiden med felicia och körde ett benpass samt löpning på 40 min, gick helt ok bortsett från jag blivit något jävulskt förkyld och det kändes såklart. På kvällen spelade vi innebandy 1 h och sen däckade jag i sängen på en gång när jag kom hem hahah. 
 
Borde egentligen vila nu några dagar så att förkylningen försvinner men det får vara. har precis käkat frukost och strax far vi mot gymmet igen. måste också plugga lite på eftermiddan innan jag far till pajala igen. 
 

RSS 2.0